Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Категории

Популярни марки

Новини


Услуги

    
   

Дизайн и графични решения

 

Дизайнът през призмата на софтуерните визуални идеи и като предлагани от нас услуги, включва дейности като:

 • Дизайн и предпечатна подготовка на печатни материали

 • Уеб дизайн на сайтове и рекламни банери

 • 3D дизайн и визуализации

 • Лого дизайн


 • Ситопечат

  Ситопечатът е една от универсалните технологии за печат. Сито технологията е близка на офсетовата, но и доста различна от нея. За разлика от офсета, ситопечата може да се използва върху текстил, много дебели картони, дърво, пластмаса, метал, самозалепващо PVC фолио, както и върху готови предмети, с неправилна форма - бележници, химикалки, кутии, запалки и др. Подобно на офсета, и тук няма полутонове и ако е необходимо да се отпечатат, трябва да се имитират с растери, но разделителната способност на ситата е доста по-ниска от тази, която може да ни даде офсетовия печат, затова и растерите трябва да са с по-едра точка.

  Ситопечат върху текстил

  Отпечатване на знаци, емблеми или ... Вашият личен уникален дизайн върху вашата лична тениска, фланела или др.


            
                              
                                                          
           

   

  Топъл печат

  Това е метод на печатане на принципа на високия печат. За тази цел е необходимо да се изработи клише на печатаемия елемент. След изработването на клишето (което има огледален образ) с помоща на фолио, чрез загряване и натиск става отпечатването върху хартия, картон и кожа. Фолиото може да бъде златисто, сребристо, в различни метализирани и флуорисцентни наситени цветове, които не могат да се получат с офсетови мастила. Топлия печат се прилага при заглавни страници, луксозни каталози, календари, тефтери, менюта, папки, покани и други луксозни изделия.

  Преге

  Прегето е вид операция подобна на топлия печат, чиято цел е да остави релефен оттенък върху носителя. Релефът може да бъде с различна дълбочина на изображението. Използва се за подчертаване на определени елементи. Прегето може да се комбинира с топлия печат.