Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Категории

Популярни марки

Новини


Условия и доставки

Срок за изработка:

Стандартния срок за изработка до седем работни дни. При големи и нестандартни поръчки срока за изработка се договаря допълнително.
Ако поръчката е спешна ние ще се опитаме да изработим поръчката според вашите нужди, но имайте предвид, че някои артикули изискват време за доставка, а всички услуги все пак имат технологично време за изработка.

Доставка:

За клиентите ни от град Варна - готовите поръчки може да получите на място в офиса на фирмата: Варна, ул. Иван Аксаков 48

За клиенти от страната доставка се извършва по подразбиране чрез куриерска, като клиента поема разходите
по доставката.

Ако имате предпочитания за определена куриерска служба - посочете това в допълнителните бележки към поръчката

Плащане:

Всички цени са без ДДС. При фактура се начислява ДДС

Плащането се извършва на място, в момента на получаването на пратката от куриера.
Куриерите доставят пратките от 9:30 до 17:00 всеки делничен ден и между 9:30 до 13:00 в Събота. Ако не можете да приемете пратка на посочения ви адрес в тези часове, ще трябва да отидете до най-близкия офис на куриерската служба във вашия град и да я вземете от там.

В определени случаи, при големи и нестандартни поръчки е възможно да се наложи да заплатите предварително капаро


Въпроси

Как да поръчам повече от един артикул?

Не е необходимо да заявявате отделни поръчки, ако желаете да поръчате повече от една стока. Изберете колкото и каквито стоки желаете. След като приключите с избора, заявявате една цялостна поръчка на посочения имейл адрес. По този начин ще се калкулира цена за доставката, която ще е обща за избраните от Вас стоки и ще е възможно най-ниската.


Мога ли да дойда до Вашия офис, за да взема лично своята поръчка?

Да, след като предварително сме уговорили дата за издаване на поръчката. Това се обуславя от факта, че част от стоките се изчерпват в определен момент и не можете да бъдете сигурни за наличието на дадена стока в офиса ни. Също така изработката на персонализирани продукти предполага и срок за изработка

Цената за доставка се указва в момента на потвърждаване на поръчката, като ние се стараем да използваме най-сигурния и изгоден вариант за доставка.


Ако имате предпочитания към дадена куриерска служба или желаете пратката да бъде изпратена с Български пощи, можете да уточните това в полето за коментар за Вашата поръчка.

Как да проверя цената за доставка?

Цената за доставка се определя автоматично според теглото на поръчаните стоки и в зависимост от Вашето местонахождение.

 
Имам ли право на рекламация?

Според закона за защита на потребителите Вие имате право да направите рекламация при констатиране на дефекти на стоката, липси, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет дни след закупуването на стоката. При рекламация купувачът има право на отбив от цената, замяна на стоката с нова за сметка на продавача или възстановяване на стойността й.

 

* Рекламна агенция ЕГО запазва правото си да променя цената на нестандартни пратки, ако това се налага от куриерските компании, като се задължава да потърси Вашето потвърждение за тази промяна преди да бъде изпълнена поръчката.